sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Tort cu flori




La Multi Ani Cristina Alexandra!!!!

6 comentarii:

  1. E foarte frumos!! Splendid!!! Imi place la nebunie floarea. Cum reusiti sa asamblati petalele? Lasati putin sa se usuce petalele inainte de lipire?
    Felicitari!
    Cu consideratie, Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Maria. Am facut cate 3-4 petale odata si apoi am inceput sa le asamblez in ordinea in care le-am modelat( adia prima pe care am modelat-o am pus-o prima pe boboc, ea fiind un pic uscata). Merge mult mai usor daca ai o pasta de zahar special pentru facut flori. Numai bine!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns!
    Dupa am mai mentionat, sunt novice in ale decorurilor din fondant si tot vreau sa imi imbunatatesc rezultatele. Trandafiri mici fac, dar deja cand trebuie sa lucrez cu petale mari, imi iese mai mult o buruiana ofilita, decat floare la care visez eu. :)
    Exista o pasta de zahar special pentru flori facuta? Cu ce e deosebita de cea normala? Sau e acea pasta din comert, presupun ca lucrati cu LB.
    Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde si va doresc spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O perioada lunga de timp am facut florile cu pdz facuta de mine, in cursul anului trecut am cumparat pasta de zahar speciala pentru flori, este mai elatica si se usuca mai repede. Nu lucrez cu pasta de laLasa un pic petalele de trandafiri la uscat intr-o lingura si apoi lipestele. Spor!!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns.
      Si-s prea obraznica daca va intreb de unde cumparati pasta de zahar? :D LB e un ssite cu de toate, dar cu preturi cam exagerate din punctul meu de vedere. Poate imi vindeti un pont mai... ieftin :)
      Maria

      Ștergere
    3. Pretul este la fel ca pe LB. Sa stii ca dintr-un Kg de pdz faci ceva flori asa ca se merita sa faci investitia. Eu mi-am luat intotdeauna pasta alba si am colorat-o in functie de necesitati. Numai bine!

      Ștergere