luni, 3 decembrie 2012

Tort motan

Pentru o domnisoara ce indrageste pisicile si binenteles este posesoarea uneia.






La Multi Ani Andreea!!!

10 comentarii:

  1. Sigur nu-i motan adevarat?Eu cred ca da!
    Superb,superb!
    Diana iubeste pisicile,asa ca-ti dai seama cum a reactionat cand a vazut tortul.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-au uns la suflet vorbele frumoase!!! De acest tort sunt fooorte mandra. De regula sunt mereu nemultumita dar cu acest tort m-am declarat multumita!!!Te pup si iti doresc numai bine!!!

      Ștergere
  2. corina...nu am cuvinte. foarte frumos. dar pisicuta din ce ai facut-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motanul l-am facut din orez expandat si cu marshmallow. Am pus la cuptorul cu microunde marshmallow cu un pic de unt si un pic de apa ( le pun din ochi). La cuptor l-am lasat doar cat sa se umfle marshmallow-ul, l-am amestecat ca sa se omogenizeze si apoi am pus orezul. L-am lasat un pic sa se raceasca si cu mainile unse cu unt am inceput sa modelez. La inceput am facut corpul si separat capul. L-am dat la frigider. Am avut niste resturi de blat cu crema pe care l-am amestecat si dupa ce s-a racit orezul cu marshmallow am inceput sa-l imbrac, dandu-i forma finala. La urma l-am imbracat in pasta de zahar. Coada am atasat-o la sfarsit din pasta de zahar.
      Daca pot sa te mai ajut nu ezita sa-mi spui!! Spor!!

      Ștergere
    2. multumesc. fara sa stii mi-ai lamurit o problema mai veche: trucul cu resturile de blat si crema l-am vazut si pe site la rusoaice, dar cum nu stiu rusa, nu intelegeam exact cum vine faza asta. acum m-am lamurit. merci. eu de obicei fac figurinele din salam de biscuiti. la noi nu prea se consuma RKT-ul.

      Ștergere
    3. La urmatoarea figurina m-am gandit sa incerc sa fac din salam de biscuit. Cand esti in criza de timp este foarte ok cu marshmallow si orez expandat...

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri si pentru vizita Diana!!! Te mai astept si iti doresc numai bine!!!

      Ștergere
  4. Te-am selectat pentru blogul anului.Intra la mine sa vezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc DiaMar ca te-ai gandit la blogul meu! Eu inca descopar tainele lui si timpul este dusmanul meu. iti multumesc inca odata. Te pup si iti doresc un Nou An linistit si spornic!!

      Ștergere